aizvērt
open menu
facebook
Aicina informēt par sniega vai apledojušu ceļu dēļ traucētu piekļuvi atkritumu konteineriem

Aicina informēt par sniega vai apledojušu ceļu dēļ traucētu piekļuvi atkritumu konteineriem

Sākoties ziemas sezonai, snigšanas vai laikapstākļu maiņas rezultātā  uz ceļiem var veidoties apledojums un sniega sega, kas var apgrūtināt braukšanas apstākļus. Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” strādā pie tā, lai neatkarīgi no laikapstākļiem atkritumu izvešanas pakalpojumi tiktu nodrošināti ikvienam klientam nepārtrauktā režīmā. Lai pakalpojumu būtu iespējams sniegt efektīvi un bez kavēšanās, uzņēmums aicina savus klientus savlaicīgi informēt, ja piekļuve konteineriem konkrētajā adresē sniega vai apledojuma dēļ ir traucēta vai nav iespējama.

Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, gadījumā, ja konteineriem piekļuve ir apgrūtināta vienā adresē, tas var ietekmēt atkritumu izvešanu visā turpmākajā maršrutā. Tas nozīmē, ka pakalpojums citās adresēs klientiem tiek nodrošināts ar kavēšanos. Turklāt apledojušu, aizsnigušu un nenotīrītu ceļa posmu veikšana ar specializēto atkritumu savākšanas transportu var būt apgrūtināta un pat bīstama tā tehniskā aprīkojuma un specifikācijas dēļ.

SIA “Eco Baltia vide” dienā kopskaitā 16 dažādos reģionos apkalpo vidēji 6000 privātmāju un juridisko personu adreses, nodrošinot gan sadzīves, gan šķiroto atkritumu izvešanu. Dažādu neparedzamu apstākļu dēļ, tostarp nepareizi novietotām iedzīvotāju automašīnām, neizstumtiem konteineriem, nenotīrītiem iebraucamajiem ceļiem un apledojuma pakalpojumu sniegšana var tikt apgrūtināta vai pat neiespējama. Tāpēc SIA “Eco Baltia vide” aicina klientus parūpēties, lai konteineri būtu pieejami vai arī informēt, ja tiem piekļuve grafikā noteiktajā dienā varētu būt traucēta.

KĀ RĪKOTIES?

  • Ja sniega vai citu apsvērumu dēļ piekļuve konteineru novietnei, kas atrunāta līgumā, ir traucēta, novieto tvertni tuvākajā pieejamajā vietā, pirms tam informējot SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru.
  • Ja piekļuve konteineram sniega vai citu apstākļu dēļ ir ierobežota un citu vietu tvertnes novietošanai nodrošināt nav iespējams, aicinām izvešanas reizi atcelt un pieteikt citu pakalpojuma saņemšanas dienu. Atsakot atkritumu izvešanu gadījumā, ja konteineriem apgrūtinātu braukšanas apstākļu dēļ piekļuve ir traucēta, netiek piemērota līgumā noteiktā maksa par transporta izdevumiem, kas tiktu piemērota, ja konteiners grafikā noteiktajā izvešanas dienā nav pieejams.
  • Novieto savu auto tā, lai tas neaizšķērsotu atkritumu konteineru. Ja redzi, ka kāds cits auto novieto priekšā konteineram, esi izpalīdzīgs – lūdz to novietot cituviet.

Lai informētu par traucētu piekļuvi konteineriem, pieteiktu izmaiņas grafikā vai saņemtu atbildes uz citiem jautājumiem, aicinām sazināties ar SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tel. 8717 (bezmaksas) vai rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv. Kontakti SIA “Eco Baltia vide” Kurzemes reģiona klientiem – Saldus un Brocēni –  tel.: 22022418, e-pasts: saldus@ecobaltiavide.lv; Liepāja, Aizpute, Durbe, Skrunda, Pāvilosta, Grobiņa – tel.: 22013939, e-pasts: kurzeme@ecobaltiavide.lv.

Saistītie raksti

“Eco Baltia vide” pilotprojektā “Pūt vai nepūt?!” vērtēs bioloģisko atkritumu šķirošanas kvalitāti

24/04/2024

Ar mērķi apzināt pašreizējos traucējošos faktorus bioloģiski noārdāmo atkritumu šķirošanā, kā arī novērtēt esošo bioloģisko atkritumu šķirošanas kvalitāti, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar māju apsaimniekotājiem SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) un […]

Iedzīvotājiem pieejami atjaunoti materiāli par atkritumu šķirošanu

23/04/2024

Latvijā ik gadu tiek radīti vairāk nekā 800 tūkstoši tonnu sadzīves atkritumu, no kuriem sašķiroti un pārstrādāti tiek nepilna puse. Lai veicinātu un uzlabotu šķirošanas rezultātus un lai pēc iespējas lielāks atkritumu apjoms nonāktu otrreizējā […]

No 25. aprīļa līdz 10. maijam Pļaviņās bez maksas varēs nodot nolietoto elektrotehniku

22/04/2024

Lai veicinātu nolietotās elektrotehnikas nodošanu atbildīgā un videi draudzīgā veidā un padarītu to pieejamāku ikvienam Latvijas iedzīvotājam, vides apsaimniekošanas uzņēmums “Eco Baltia vide” sadarbībā ar “Latvijas Zaļo punktu” Pļaviņās, Dolomīta ielā 9, izveidos elektronikas pieņemšanas […]

Uzņēmēji un jomas eksperti: darba tirgus piedzīvo krīzi

18/04/2024

Statistika ir nepielūdzama – katru gadu darba tirgu pamet par aptuveni trešdaļu vairāk cilvēku, nekā tajā ienāk*. Katrs trešais uzņēmums Latvijā atzīst darbaroku nepietiekamību. Lai to pārvarētu, 58% Latvijas uzņēmumu īsteno aktivitātes darbinieku labsajūtas, apmierinātības, […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi