aizvērt
open menu
facebook
Babītes novadā notiks SIA “Eco Baltia vide” rīkotā elektronikas šķirošanas akcija

Babītes novadā notiks SIA “Eco Baltia vide” rīkotā elektronikas šķirošanas akcija

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” šogad jau otro reizi aicina savus Babītes novada klientus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā, kas notiks 22. un 23.aprīlī.

Mājsaimniecībā nevajadzīgo un nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešana iepriekš jāpiesaka līdz 17.aprīlim, zvanot pa tālr.8717 vai rakstot uz e-pastu babite@ecobaltiavide.lv. Obligāti jānorāda atkritumu veids, aptuvenais apjoms, kā arī to savākšanas vieta (adrese).

Izvešana notiks 22. un 23.aprīlī no plkst.7:00 visas dienas garumā. Lai pēc iespējas novērstu COVID-19 riskus, atkritumu savākšana notiks bezkontakta veidā. Visus nododamos atkritumus jānovieto pieteikumā norādītajā adresē, “Eco Baltia vide” darbiniekiem pieejamā vietā, ārpus iežogotas teritorijas. Iedzīvotājiem pašiem atrasties klāt savākšanas laikā nav nepieciešams.

Akcijas laikā tiks savākts:

  • Sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.). Elektroiekārtām jābūt neizjauktām.
  • Sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, spuldzes u.c.).
  • Lielgabarīta atkritumi (mēbeles, matrači u.c.)

Veicot minēto atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, kā piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis logi u.c. ražošanas atkritumi, kuri radušies būvniecības procesā).

Ņemot vērā šā brīža situāciju valstī saistībā ar COVID-19 riskiem, aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktās piesardzības prasības. Lai rūpētos par savu darbinieku un kopējo sabiedrības veselību, aicinām pašreizējā situācijā izvairīties no dalības šķirošanas akcijā, ja Jums ir diagnosticēts Covid-19 vai atrodaties karantīnā ar aizdomām par iespējamu saslimšanu. Aicinām ievērot arī citas rekomendācijas attiecībā uz atkritumu apsaimniekošanu šajā periodā, kas pieejamas šeit:  https://ej.uz/atkritumi_Covid .

Aktuālo informāciju vari noskaidrot arī mūsu mājalaspā www.ecobaltiavide.lv, zvanot pa tel.8717 vai rakstot uz e-pastu babite@ecobaltiavide.lv.

 

Saistītie raksti

E-atkritumu slogā – kā no tā izbēgt?

28/03/2024

Mūsdienu pasaulē elektroiekārtas ir kļuvušas par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Taču straujais tehnoloģiju progress un “ātrās modes” diktētā tendence rada jaunus izaicinājumus – elektroiekārtu patēriņš un atkritumu apjoms pieaug ar zibens ātrumu. Šī tendence apdraud vides […]

Babītes un Salas pagastā notiks divu dienu elektrotehnikas un lielgabarīta atkritumu nodošanas akcija

27/03/2024

18. un 19. aprīlī vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Babītes un Salas pagastu iedzīvotājus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un sadzīvē radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā. Iedzīvotāji aicināti līdz 12. aprīļa plkst. […]

SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru un atkritumu šķirošanas laukumu darba laiks Lieldienās

22/03/2024

Informējam par izmaiņām SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru un atkritumu šķirošanas laukumu darba laikos Lieldienu brīvdienu laikā. Ceturtdien, 28. martā SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centri un zvanu centri strādās saīsinātu darba […]

SIA “Eco Baltia vide” klientiem Pļaviņās uzsākta bioloģisko atkritumu konteineru uzstādīšana

21/03/2024

Sekojot aktualitātēm atkritumu šķirošanā, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” pēc SIA “Pļaviņu komunālie pakalpojumi” pieprasījuma arī Pļaviņās un Aiviekstes, Klintaines un Vietalvas pagastos sākusi konteineru uzstādīšanu dalītai bioloģisko atkritumu vākšanai, jau martā uzstādot […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi