aizvērt
open menu
facebook
Babītes un Salas pagastā notiks divu dienu elektrotehnikas un lielgabarīta atkritumu nodošanas akcija

Babītes un Salas pagastā notiks divu dienu elektrotehnikas un lielgabarīta atkritumu nodošanas akcija

18. un 19. aprīlī vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Babītes un Salas pagastu iedzīvotājus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un sadzīvē radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā.

Iedzīvotāji aicināti līdz 12. aprīļa plkst. 17.00 pieteikt elektroiekārtu, lielgabarīta un sadzīvē radušos bīstamos atkritumu izvešanu, reģistrējoties ŠEIT vai zvanot pa tālr. 8717, vai rakstot uz babite@ecobaltiavide.lv. Piesakoties obligāti jānorāda nododamo atkritumu veids, aptuvenais apjoms un precīza savākšanas vieta (adrese).

Pieeja pieteiktajiem atkritumiem jānodrošina jau pirmajā akcijas dienā, 18. aprīlī no plkst. 7.00, novietojot tos blakus atkritumu konteineriem. Pieteikto atkritumu savākšana notiks 18. un 19. aprīlī, sākot no plkst. 7.00, visas dienas garumā.

Akcijas laikā tiks savākti:

  • Sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.). Elektroiekārtām jābūt neizjauktām un ar visām piederošajām detaļām.
  • Lielgabarīta atkritumi – atkritumi, ko izmēru dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači u.c.).
  • Sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, viens komplekts vieglo automašīnu riepu bez diskiem, spuldzes u.c.).

Veicot elektroiekārtu un lielgabarīta atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, kā piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis, logi u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā).

Pieteikt elektroiekārtu, lielo un bīstamo atkritumu izvešanu ir aicināts ikviens SIA “Eco Baltia vide” klients Babītes un Salas pagastā. Vairāk informācijas, zvanot pa tel. 8717 vai rakstot uz e-pastu babite@ecobaltiavide.lv. Plašāku informāciju par citiem SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumiem atradīsiet ŠEIT.

Saistītie raksti

Mīti un patiesība par kompozīta iepakojuma jeb dzērienu paku šķirošanu un pārstrādi

26/07/2024

Par kompozīta iepakojumu jeb dzērienu pakām, kurās tiek pildītas sulas, piens, kefīrs, arī vīns un citi dzērieni, valda dažādi mīti. Ir daļa atkritumu apsaimniekotāju un vides ekspertu, kas uzsver, ka tas ir pārstrādei derīgs materiāls. […]

“Eco Baltia vide” savos reģionos aicina šķirot arī dzērienu kartona iepakojumu jeb piena, kefīra, sulas u.c. pakas

18/07/2024

Attīstoties otrreizējo izejvielu pārstrādes iespējām pasaulē, palielinās to atkritumu daudzums, ko iedzīvotājiem iespējams šķirot dalīti no citiem atkritumiem. Piemēram, ja vēl pēdējos gados starp dažādiem iepakojumiem daudzviet netika pieņemts dzērienu kartona jeb kompozīta (dažādu materiālu […]

Derīgas lietas gluži par baltu velti. Saldū tapis otrreiz izmantojamu mantu skapis

16/07/2024

Lietu atkārtota izmantošana tāpat kā atkritumu šķirošana ir viens no ilgtspējīgiem ikdienas paradumiem, kas nereti tiek aizmirsts. Aktualizējot atkārtotas lietu izmantošanas nozīmi cilvēku ekoloģiskās pēdas mazināšanā un atgādinot, ka itin bieži tas, kas vienam var […]

“Eco Baltia vide” reizi mēnesī Skrundā nodrošinās klientu apkalpošanu klātienē

11/07/2024

No šā gada 1. jūlija vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” Kuldīgas novada Skrundas pilsētā un pagastā, kā arī Nīkrāces, Rudbāržu, Raņķu pagastā turpina sniegt sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus. Lai nodrošinātu pieejamāku klientu apkalpošanu ikvienam […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi