aizvērt
open menu
facebook
SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumu sniegšanas kārtība ārkārtējās situācijas laikā

SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumu sniegšanas kārtība ārkārtējās situācijas laikā

SIA “Eco Baltia vide” informē, ka Covid-19 dēļ valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumi klientiem tiek sniegti pēc plānotajiem grafikiem un nepārtrauktā režīmā. Savukārt, lai pēc iespējas novērstu tiešu kontaktēšanos, no šā gada 21.oktobra spēkā būs atsevišķi ierobežojumi citu pakalpojumu sniegšanai klātienē – klientu apkalpošana notiks attālināti, kā arī paredzētas izmaiņas auto riepu pieņemšanas laukuma Dienvidu ielā 2, Tukumā, darbībā.

 

Pakalpojumu pieteikšana un līgumu slēgšana

Pagaidām uz nenoteiktu laiku tiek slēgti SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centri Getliņu ielā 5, Rumbulā, un Brīvības ielā 289, Rīgā. Līgumu slēgšana par pakalpojumiem tiek nodrošināta attālināti:

  • Sadzīves atkritumu apsaimniekošanai – uzņēmuma mājaslapā ŠEIT vai rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv.
  • Sadzīves, šķiroto atkritumu un būvgružu apsaimniekošanai – zvanot pa tālr.8717 vai rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv (norādot savus kontaktus –  Vārds, uzvārds,  Adrese,  Tālrunis, E-pasts);

Izmaiņas atkritumu izvešanas grafikos (papildus tukšošana, atcelšana) vai papildu pakalpojumus aicinām pieteikt, rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv vai zvanot pa tel. 8717.

Atgādinām, ka pieteikt pakalpojumus, sekot līdzi grafikiem un līgumiem, kā arī uzzināt par šķirošanas iespējām un citu noderīgu informāciju var, izmantojot lietotni “Eco Baltia”.

 

 

Atkritumu šķirošanas laukumu darbība

  • Dienvidu ielā 2, Tukumā (tikai autoriepu pieņemšana):

Pagaidām pakalpojums tiek sniegts tikai otrdienās no plkst. 9:00 līdz 17:00, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

  • Rīgas ielā 115 k-1, Salaspilī, un “Kadagas attīrīšanas ietaises”, Kadagā, Ādažu novadā:

Laukumu darbība Kadagā un Salaspilī plānota bez izmaiņām, taču ievērojot piesardzības pasākumus, lai tādējādi mazinātu saslimstības ar Covid-19 riskus. Informācija par darba laikiem un pieņemamajiem šķiroto atkritumu veidiem pieejama šeit – SalaspilīKadagā.

*No 1.novembra Getliņu ielā 5 iespējams nodot nolietotās auto riepas (par maksu).

 

 

Atgādinām!

Ierodoties šķirošanas laukumos, strikti jāievēro Covid-19 dēļ noteiktās piesardzības prasības – laukumus neapmeklēt ar jebkādiem saslimšanas simptomiem, valkāt sejas aizsargmaskas, sašķirotos atkritumus novietot tikai tam paredzētajās vietās, ievērot vismaz divu metru distanci no citiem laukuma apmeklētājiem, kā arī pēc apmeklējuma rūpīgi nomazgāt un nepieciešamības gadījumā dezinficēt rokas.

Ievērojot piesardzību, aicinām iedzīvotājus turpināt aktīvi šķirot ikdienā radītos atkritumus. Taču atgādinām, ka sejas aizsargmaskas, izlietotās salvetes un kabatslakatiņi, kā arī vienreizlietojamie cimdi ir sadzīves atkritumi un tos NEDRĪKST ievietot iepakojuma vai tekstila konteineros. Šos atkritumus jāizmet sadzīves atkritumiem paredzētajā tvertnē. Gadījumā, ja kādam no mājsaimniecības novērotas jebkādas saslimšanas pazīmes, minētos atkritumus jāizmet dubultā aizsietā maisā.

 

Jautājumu gadījumā par pakalpojumu sniegšanas kārtību ārkārtējās situācijas laikā aicinām sazināties ar SIA “Eco Baltia vide” klientu centru, zvanot pa tel. 8717 vai rakstot u z e-pastu  info@ecobaltiavide.lv.

 

Saistītie raksti

“Eco Baltia” iegādājas 40,4 % akciju Latvijas ceļu uzturēšanas uzņēmumā Daugavpilī

18/04/2024

Baltijā lielākā vides resursu apsaimniekošanas un pārstrādes uzņēmumu grupa AS “Eco Baltia” iegādājusies 40,4% akciju Latvijas ceļu uzturēšanas uzņēmumā AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” (“Daugavpils Spec. ATU”). Daugavpils pilsētas domei un Latvijas valstij piederošās akcijas […]

Divas nedēļas Liepājā bez maksas varēs nodot vieglo auto riepas

11/04/2024

No 15. līdz 28. aprīlim vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar “Latvijas Zaļo punktu” rīko riepu nodošanas akciju “Nomet riepu atbildīgi!”, aicinot Liepājas pilsētas un Dienvidkurzemes novada iedzīvotājus no nolietotajām vieglo automašīnu […]

11. aprīlī no plkst. 13.00 slēgts klientu apkalpošanas centrs Brīvības gatvē

10/04/2024

Informējam, ka tehnisku iemeslu dēļ 11. aprīlī saīsināts darba laiks SIA “Eco Baltia vide” klientu centram Brīvības gatvē 289, Rīgā. Klientu apkalpošanas centrs Brīvības gatvē 289, Rīgā 11. aprīlī strādās no plkst. 9.00 līdz plkst. […]

Marta akcijas laikā Mārupē savāktas 29,64 tonnas dažāda veida atkritumu

08/04/2024

Martā regulārās akcijas laikā Mārupes pilsētā un pagastā iedzīvotāji nodevuši 29,64 tonnas dažāda veida atkritumu. Akciju organizēja vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide”, piedāvājot iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no nederīgajām elektroiekārtām, lielgabarīta un sadzīvē […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi