aizvērt
open menu
facebook
Skrundā stājas spēkā pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu

Skrundā stājas spēkā pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu

No šī gada 1. jūlija Kuldīgas novada Skrundas pilsētā un Skrundas, Nīkrāces, Rudbāržu, Raņķu pagastā spēkā stājušies pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu. Lai nodrošinātu pēc iespējas vienmērīgu pāreju uz klientu apkalpošanu pēc jaunajiem līgumiem, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” informē par turpmāko atkritumu apsaimniekošanu.

Uzņēmuma dati liecina, ka 1. jūlijā līgumus pārslēguši 79 % SIA “Eco Baltia vide” klientu. Svarīgi ņemt vērā, ka, ja atkritumu apsaimniekošanas līgums nav pārslēgts, atkritumu operatoram nebūs iespējams sniegt pakalpojumu par atkritumu apsaimniekošanu.

Pārslēgt līgumus iespējams arī jūlijā attālināti ŠEIT. Klātienē līgumu iespējams pārslēgt klientu apkalpošanas centrā Liepājā, Ezermalas ielā 11. Informācija par darba laikiem pieejama ŠEIT.

Klientiem tāpat pieejama būs atkritumu šķirošana, taču līdz ar līgumu pārslēgšanu ir iespēja gan pārskatīt gan šķirojamo atkritumu veidus, gan uzsākt šķirošanu, tostarp bioloģisko atkritumu šķirošanu. Vieglā iepakojuma un stikla šķirošanai tiek nodrošināti konteineri un tie tek izvesti bez maksas. Arī bioloģisko atkritumu šķirošanai tiek nodrošināti konteineri, bet to apsaimniekošanai tiek piemērota samazināta maksa: 60 % apjomā no sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksas.

Tāpat plānots, ka vasaras otrajā pusē Skrundā uz laiku tiks izvietots konteiners nolietotas elektrotehnikas savākšanai, aicinot Skrundas un tuvējās apkārtnes iedzīvotājus nodot bez maksas un videi draudzīgā veidā sev vairs nevajadzīgo elektrotehniku.

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” Skrundā un Skrundas, Nīkrāces, Rudbāržu, Raņķu pagastā turpinās nodrošināt sadzīves un šķiroto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus turpmākos septiņus gadus.

Saistītie raksti

Īslīces SOS Bērnu ciematam ziedo vairāk nekā 230 salabotas elektroierīces

23/10/2024

Stiprinot sadarbību un veicinot ilgtspējīgu resursu pārvaldību, SIA “Eco Baltia vide” kopā ar mazumtirdzniecības uzņēmumu “Lidl Latvija” ziedo vairāk nekā 230 elektroierīču vienības Īslīces SOS Bērnu ciematam, kurā mājo bērni no 10 Latvijas pilsētām. Ziedotās […]

Saldū akcijas laikā savāktas 28,18 tonnas nolietotu autoriepu

23/10/2024

Iedzīvotājiem izrādot augstu interesi, akcijas laikā Saldū savāktas 28,18 tonnas nolietotu autoriepu. Akciju organizēja vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar SIA “Latvijas Zaļais punkts”, piedāvājot iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no nolietotajām autoriepām. […]

Skrundas reģiona klientiem 24. oktobrī notiks klātienes konsultācija

18/10/2024

SIA “Eco Baltia vide” aicina Skrundas reģiona klientus uz klātienes konsultāciju 24. oktobrī Raiņa iela 11, Skrundā (domes ēkā). Konsultāciju darba laiks būs no plkst. 10.00 līdz 15.00. Klātienes konsultācijas laikā tiks piedāvāta līgumu noslēgšana, […]

19. oktobrī pie “Lidl Latvija” veikaliem iedzīvotājiem būs iespēja nodot nevajadzīgo elektrotehniku

17/10/2024

Šā gada 19. oktobrī no plkst. 09.00 līdz 14.00 vides apsaimniekošanas uzņēmumu SIA “Eco Baltia vide” apsaimniekotajos reģionos pie “Lidl Latvija” veikaliem tiks nodrošināta bezmaksas nevajadzīgās elektrotehnikas savākšana. Akcijas laikā ceļojošie furgoni pieņems nokalpojušās elektroierīces […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi