aizvērt
open menu
facebook
Spēkā stājas pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu Liepājā un Dienvidkurzemes novadā

Spēkā stājas pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu Liepājā un Dienvidkurzemes novadā

No šī gada 1. maija Liepājā un Dienvidkurzemes novadā spēkā stājušies pārslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu. Lai nodrošinātu pēc iespējas vienmērīgu pāreju uz klientu apkalpošanu pēc jaunajiem līgumiem, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” informē par turpmāko atkritumu apsaimniekošanu.

Uzņēmuma dati liecina, ka 1. maijā līgumus pārslēguši 91 % SIA “Eco Baltia vide” klientu. Jau aprīļa izskaņā klientiem, kas laikus pārslēguši līgumus, nosūtīti jaunie atkritumu izvešanas grafiki un ir sākta klientu apkalpošana pēc pārslēgtajiem līgumiem. Jāņem vērā, ka ir atsevišķas adreses, kurās ir mainīti atkritumu izvešanas grafiki, par ko informēti arī klienti.

Kopumā līgumu pārslēgšanas laiks ir bijis intensīvs – redzam, ka klienti aktīvi interesējās gan par pašu līgumu slēgšanas procesu, gan par šķirošanas iespējām. Paldies visiem, kas ir jau paspējuši pārslēgt līgumus, bet ja kādu apstākļu dēļ līgums par atkritumu apsaimniekošanu vēl nav pārslēgts, aicinām to izdarīt pēc iespējas ātrāk,” stāsta SIA “Eco Baltia vide” Liepājas filiāles vadītājs Ivo Skripko.

SIA “Eco Baltia vide” nodrošina līgumu pārslēgšanu gan tiešsaistē ŠEIT, gan klātienē, klientu apkalpošanas centrā Liepājā, Ezermalas ielā 11. Maijā pieteiktie līgumi tiks apkalpoti iespējami raiti rindas kārtībā.

Svarīgi ņemt vērā, ka, ja atkritumu apsaimniekošanas līgums nav pārslēgts, atkritumu operatoriem nebūs iespējams sniegt pakalpojumu par atkritumu apsaimniekošanu.

Paredzams, ka līdz ar jauno līgumu stāšanos spēkā klientiem pieejamāka kļūs atkritumu šķirošana, nodrošinot šķirot atkritumus tuvāk savām dzīves vietām. Turpinās būt pieejama arī bioloģisko atkritumu šķirošana.

Ar mērķi nodrošināt iespējami plašu pakalpojumu klāstu, tāpat kā līdz šim liepājniekiem un Dienvidkurzemes novada iedzīvotājiem būs pieejami pakalpojumi atkritumu šķirošanas laukumā Liepājā, Ezermalas ielā 11, dažādas atkritumu nodošanas akcijas (riepu savākšanas akcija, elektrotehnikas izvešana), kā arī izglītojošas aktivitātes.

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” savās darbības teritorijās Liepājā un Dienvidkurzemes novadā turpinās nodrošināt sadzīves un šķiroto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus turpmākos septiņus gadus.

Saistītie raksti

SIA “Eco Baltia vide” viesojas Mārupes novadā, lai izglītotu par atkritumu šķirošanu

16/05/2024

Lai izglītotu un ieinteresētu iedzīvotājus vides saudzēšanas un atkritumu šķirošanas jautājumos, SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu 2024. gada maijā viesojās Mārupes novadā. Uzņēmumu pārstāvji apmeklēja pirmskolas izglītības iestādi “Saimīte” Piņķos, kopumā […]

SIA “Eco Baltia vide” un “Latvijas Zaļais punkts” bērnudārzam Kadagā dāvina šķirošanas spēli

16/05/2024

Lai izglītotu un iedvesmotu jaunāko paaudzi videi draudzīgākiem paradumiem un atkritumu šķirošanai, vides apsaimniekošanas uzņēmums “Eco Baltia vide” kopā ar “Latvijas Zaļo punktu” šajā pavasarī bērnudārzam “Mežavēji” Kadagā ir nogādājusi un uzstādījusi atkritumu šķirošanas spēli. […]

Liepājā akcijas “Nomet riepu atbildīgi!” laikā savāktas 107 tonnas nolietotu autoriepu

16/05/2024

Iedzīvotājiem izrādot augstu interesi, divu nedēļu akcijas laikā Liepājā, vides apsaimniekošanas uzņēmuma SIA “Eco Baltia vide” atkritumu šķirošanas laukumā Ezermalas ielā 11, iedzīvotāji otrreizējai pārstrādei nodevuši 107 tonnas nolietotu autoriepu. Nolietoto riepu savākšanas akcija “Nomet […]

Latvijā pagaidām trūkst izpratnes par būvgružiem kā resursu

15/05/2024

Latvijā pamazām arvien plašāk tiek attīstīti būvniecības atkritumu šķirošanas un pārstrādes laukumi. To dara arī “Eco Baltia vide”. Pēdējos gados būvgružu šķirošanas un pārstrādes iekārtās un laukumos nozare investējusi jau vairāk nekā 10 miljoni eiro. […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi