aizvērt
open menu
facebook
Noslēdzas “Eco Baltia vide” un “Pilsētas Eko Serviss” apvienošana

Noslēdzas “Eco Baltia vide” un “Pilsētas Eko Serviss” apvienošana

Turpinot efektivizēt AS “Eco Baltia” korporatīvo pārvaldību un struktūru un uzlabot pakalpojumu piedāvājumu un kvalitāti klientiem, grupas vadošajam vides apsaimniekošanas uzņēmumam SIA “Eco Baltia vide” reorganizācijas rezultātā pievienots ielu un ceļu uzturēšanas uzņēmums SIA “Pilsētas Eko Serviss”. Visas uzņēmuma tiesības un saistības no 1.decembra pāriet SIA “Eco Baltia vide”.

““Eco Baltia vide” turpina pastāvīgi attīstīties un paplašināt pakalpojumu klāstu. Mēs visi zinām, cik izaicinoša mēdz būt ceļu apsaimniekošana un remonti Latvijas apstākļos, tāpēc strādājam pie tā, lai pakalpojumi jau “Eco Baltia Vide” iekšienē tiktu nodrošināti pēc iespējas efektīvāk un visaugstākajā kvalitātē. “Pilsētas Eko Serviss” pievienošana “Eco Baltia vide” nozīmē, ka mūsu uzņēmuma profesionāļu rindas papildinās savā jomā pieredzējuši eksperti, savukārt klientiem tas nesīs pozitīvas pārmaiņas, ko sniedz vēl vērtīgāki un kvalitatīvāki pakalpojumi,” saka“Eco Baltia vide” valdes priekšsēdētājs Jānis Aizbalts.

Baltijā lielākās vides resursu apsaimniekošanas uzņēmumu grupas AS “Eco Baltia” uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” ar meitasuzņēmuma starpniecību šā gada janvārī noslēdza ceļu un ielu uzturēšanas uzņēmuma SIA “Pilsētas Eko Serviss” iegādes darījumu. Uzņēmumu apvienošana norisinājās vairākos posmos un tā noslēgusies 1. decembrī.

Noslēdzot apvienošanos, SIA “Pilsētas Eko Serviss” beidz pastāvēt un visas tiesības un saistības ir pārņēmusi SIA “Eco Baltia vide”, par ko uzņēmuma klienti un partneri tiek atsevišķi informēti. SIA “Pilsētas Eko Serviss” darbiniekiem reorganizācijas procesa rezultātā atbilstoši “Eco Baltia” standartiem tiks uzlabots pieejamais papildu labumu grozs, prēmēšanas sistēma, apmācību un attīstības iespējas, tādējādi nodrošinot vēl labvēlīgākus kopējos darba apstākļus un arī profesionālās izaugsmes iespējas koncerna ietvaros.

2023. gadā dibinātā SIA “Pilsētas Eko Serviss” piedāvā tādus pakalpojumus kā ielu un ceļu uzturēšana, ūdens novadīšanas sistēmu uzturēšanas un remonta darbi un tehnikas noma. Uzņēmums ir viens no vadošajiem ielu un ceļu uzturēšanas pakalpojumu sniedzējiem Rīgas un Pierīgas reģionā, kur darbus līdzšinējā kārtībā pēc notikušās reorganizācijas veiks SIA “Eco Baltia vide”. 2021. gadā “Pilsētas Eko Servisa” ieņēmumi sasniedza 5,7 miljonus eiro. Uzņēmumā strādā aptuveni 70 darbinieku.

 

Par SIA “Eco Baltia vide”:

SIA “Eco Baltia vide” ir vides apsaimniekošanas uzņēmums, kas nodrošina plašāko vides apsaimniekošanas pakalpojumu klāstu – sadzīves un šķiroto atkritumu izvešanu, izlietotā iepakojuma apsaimniekošanu, būvgružu un lielgabarīta atkritumu apsaimniekošanu, teritoriju uzkopšanu, kā arī dažādus sezonālos pakalpojumus.

Uzņēmumā Latvijā strādā vairāk nekā 500 darbinieki. 2022.gadu “Eco Baltia vide” noslēdza ar 49,32 miljonu eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 44% vairāk nekā 2021. gadā. SIA „Eco Baltia vide” ir daļa no AS „Eco Baltia”, kas ir lielākā vides resursu apsaimniekošanas un pārstrādes uzņēmumu grupa Baltijas valstīs, nodrošinot pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu no savākšanas līdz pārstrādei. 2022.gadu “Eco Baltia” noslēdza ar vēsturiski lielāko konsolidēto apgrozījumu – 210,0 miljoni EUR, kas ir par 75,0 % vairāk nekā 120,0 miljoni EUR 2021. gadā.

 

Saistītie raksti

Īslīces SOS Bērnu ciematam ziedo vairāk nekā 230 salabotas elektroierīces

23/10/2024

Stiprinot sadarbību un veicinot ilgtspējīgu resursu pārvaldību, SIA “Eco Baltia vide” kopā ar mazumtirdzniecības uzņēmumu “Lidl Latvija” ziedo vairāk nekā 230 elektroierīču vienības Īslīces SOS Bērnu ciematam, kurā mājo bērni no 10 Latvijas pilsētām. Ziedotās […]

Saldū akcijas laikā savāktas 28,18 tonnas nolietotu autoriepu

23/10/2024

Iedzīvotājiem izrādot augstu interesi, akcijas laikā Saldū savāktas 28,18 tonnas nolietotu autoriepu. Akciju organizēja vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar SIA “Latvijas Zaļais punkts”, piedāvājot iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no nolietotajām autoriepām. […]

Skrundas reģiona klientiem 24. oktobrī notiks klātienes konsultācija

18/10/2024

SIA “Eco Baltia vide” aicina Skrundas reģiona klientus uz klātienes konsultāciju 24. oktobrī Raiņa iela 11, Skrundā (domes ēkā). Konsultāciju darba laiks būs no plkst. 10.00 līdz 15.00. Klātienes konsultācijas laikā tiks piedāvāta līgumu noslēgšana, […]

19. oktobrī pie “Lidl Latvija” veikaliem iedzīvotājiem būs iespēja nodot nevajadzīgo elektrotehniku

17/10/2024

Šā gada 19. oktobrī no plkst. 09.00 līdz 14.00 vides apsaimniekošanas uzņēmumu SIA “Eco Baltia vide” apsaimniekotajos reģionos pie “Lidl Latvija” veikaliem tiks nodrošināta bezmaksas nevajadzīgās elektrotehnikas savākšana. Akcijas laikā ceļojošie furgoni pieņems nokalpojušās elektroierīces […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi